Marianne Rasmussen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at vi i mandags på skolen modtog meddelelsen om overlærer Marianne Rasmussens alt for tidlige død søndag den 20. april 1997.

Vi var alle vidende om, at Marianne kæmpede en hård og indædt kamp mod sin fremadskridende sygdom - en kamp vi alle havde håbet hun måtte vinde.

Marianne Rasmussen har været ansat ved Våbensted Skole siden 1969, hvor hun blandt andet underviste i dansk, matematik og specialundervisning. Hun var kendt og agtet for at stille krav i sin undervisning ikke alene til sine elever, men også til sig selv, forældre og kolleger. Det lå desuden Marianne stærkt på sinde at tage vare om elever med særlige vanskeligheder og problemer.

Marianne bestred i flere perioder forskellige tillidshverv på skolen, tillidsrepræsentant og lærerrådsformand, medarbejderrepræsentant i skolebestyrelsen, ligesom hun ofte deltog aktivt i forskellige arbejdsgrupper omkring tema-emneuger for eleverne.

Såvel kollegerne som ledelsen havde stor tillid til Mariannes evne til at løse opgaverne i forbindelse med disse tillidsposter, blandt andet på grund af hendes klarsynethed, evne til at se problemets kerne og i en diskussion at kunne 'skære ind til benet'.

Vi kommer alle til at savne Marianne på arbejdspladsen, og i den forbindelse går vores tanker til Mariannes børn Stine og Kristian, for hvem savnet er størst.

På vegne af kolleger og ledelse på Våbensted Skole.

Jørgen Ussing

skoleleder

Powered by Labrador CMS