Under Pol Pot-regimet var al religion forbudt i Cambodja. I dag spiller buddhismen igen en central rolle.

Vietnam og Cambodja i påskeferien

Fantastisk læserrejse til det sydlige Indokina – 12 dage.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gå på opdagelse i Angkor Wats sagnomspundne jungletempler, tag på cambodjansk natmarked, og cykl en tur langs landsbyer og grønne rismarker.

Guldbelagte templer, smukke pagoder, fransk koloniarkitektur og fantastisk natur. Vietnam og Cambodja byder på oplevelser i verdensklasse, og på denne læserrejse får du det bedste af regionen og lidt til. Blandt rejsens mange højdepunkter er Mekong-deltaets flydende markeder, storbysafari og gadekøkkener i Saigon og ikke mindst Angkor Wat, en af Asiens største seværdigheder.

Rejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere, og som noget ganske særligt besøger vi skoler og børnehjem undervejs. Og så bliver vi klogere på regionens blodige fortid, når vi udforsker Vietnamkrigens Cu Chi-tunneller og besøger Folkedrabsmuseet i Cambodja.

Rejsen afsluttes med et par skønne stranddage. En unik rejse med et højt vidensniveau og oplevelser for alle sanser!

• Afrejse:

Den 11.-22. april 2014.

• Pris:

18.900 kroner.

• Rejseleder:

Rikke Former, cand.mag. i asienstudier. Lille gruppe - maksimalt 18 deltagere.

• Prisen inkluderer:

Helpension, al transport inklusive fly København-Cambodja/Vietnam-København med Emirates, alle udflugter ifølge program, indkvartering på hoteller af høj standard i delt dobbeltværelse.

• Enkeltværelsestillæg:

1.950 kroner.

• Info og bestilling:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.

Se også: Sri Lanka i vinterferien. 12 dage med Folkeskolen og Karavane Rejser. 16.900 kroner.

Powered by Labrador CMS