Svenne Jorsal

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg, at vi på Fjordskolen i Aabenraa modtog meldingen om, at vores afholdte kollega og medarbejder, Svenne Jorsal, var omkommet ved en tragisk ulykke.

Vore tanker og medfølelse går til Svennes familie i denne svære tid.

Selv om det ikke kan måle sig med det tab, familien har lidt, så skaber savnet af ham et stort tomrum på Fjordskolen. Det gælder selvfølgelig på det faglige område, hvor han især i forhold til elevernes fysiske udfoldelser og naturoplevelser har været en drivkraft af de sjældne. Svenne elskede at dele sin kærlighed til naturen med skolens elever, og eleverne så frem til de spændende timer sammen med ham.

Men i lige så høj grad savnes han i det sociale fællesskab, som han bidrog til med en hjælpsomhed og ægte omsorg for kollegerne, som man sjældent ser. Svenne var et menneske, alle holdt af. Man kunne ikke andet.

Æret være Svenne Jorsals minde.

På Fjordskolens vegne, John Patrick Olsen, forstander

Powered by Labrador CMS