Casper Elmenhoff Søgaard

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Casper Elmenhoff Søgaard, Columbusskolen i Galten, er død efter svær sygdom. Dermed har skolen mistet en dedikeret lærer.

Han deltog altid i de pædagogiske debatter. Casper var optaget af, hvordan man gennem ihærdig indsats kan påvirke og ændre udviklingen for både den enkelte elev, skolevæsenet og ja, verdenssamfundet.

Han var interesseret i musik, mad, sit fag og ikke mindst sin familie. Casper var opmærksom på kollegernes trivsel og kunne bidrage med mængder af energi, latter og spidsfindigheder. Han mødte op med sin optagethed af alt, hvad det indebærer at være på en arbejdsplads. Casper har i højeste grad bidraget til, at den sociale kapital på Columbusskolen er høj.

Han var en dybt respekteret og meget afholdt kollega.

Vi blev ikke færdige med Casper, derfor vil han for altid være i vores livsklub. Han var betydningsfuld og gav betydning.

En særlig stor tanke til Tove og børnene.

Lene Hvirvelkær, Columbusskolen, Galten

Powered by Labrador CMS