Debat

Tilbage til medlemmerne

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I påsken kom et nyhedsbrev fra Lærernes Pension (LP), hvor man meget opfordrede medlemmerne til at stille op til medlemsfora.

Som sagt så gjort, det var ikke så svært, stillerlisten hentet på nettet, gode bekendtskaber var villige til at være stillere.

Brevet bliver sendt i dagene op til tidsfristen, så det burde være LP i hænde senest på udløbsdagen. Efter et par dage kommer så meddelelsen om, at brevet er modtaget for sent, og kandidaten derfor ikke kan stille op.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Efter en opringning, hvor det afkræftes, at der er tale om kammerateri og 'os, der allerede sidder, der har det så godt', får man så den besked, at der ikke er kandidater nok til Medlemsfora Vest, og derved aflyser man valget. Underforstået at alle de foreslåede er valgt.

Vi spørger så, hvorfor viser man ikke lidt fleksibilitet og lader tvivlen komme de menige medlemmer til gode? En af de fornemmeste opgaver for LP og DLF er vel at varetage medlemmernes interesse.

Måske under mottoet: foreningen tilbage til medlemmerne.

Michael Brun og Ole Margon

Lemvig