Uskolet

Merete Riisager har nu bevæget sig ind i zonen for nærmeste afvikling

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undervisningsminister Merete Riisager har meddelt, at hun ikke genopstiller til næste folketingsvalg. Dermed har den 42-årige politiker fra Liberal Alliance nu bevæget sig ind i zonen for nærmeste afvikling, og det står klart, at der ikke kommer til at ske noget nævneværdigt på uddannelsesområdet før engang i 2019. Hvilket af flere betegnes som en lettelse.

Ministeren forklarer sin beslutning på Facebook:

»Jeg savner at lege med mine børn og se min mand dybt i øjnene. Jeg vil lade håret gro, gå til kampsport på aftenskole og spise Nutella fra glasset. Jeg vil lave kæmpestore, grænseoverskridende skulpturer på Rosengårdcentrets parkeringsplads, tatovere buddhistiske ordsprog i Comic Sans på lænden og tilbagelægge Caminoen på en sprøjtemalet Kawasaki. Jeg vil drikke mig stiv i kokosrom tirsdag formiddag og danse nøgen til Huey Lewis i naboens staudebed - jeg vil have min ungdom tilbage, jeg gider ikke flere møder og ansvar og voksenting, jeg vil ha' en is, jeg vil ha' en is!«

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS