Angkor Wat er et af verdens mest sagnomspundne tempelkomplekser.
Angkor Wat er et af verdens mest sagnomspundne tempelkomplekser.

Vinterferie i Cambodja

Jungletemplerne Angkor Wat, cykelture gennem rismarker og landsbyer, farvestrålende madmarkeder og cambodjansk hverdagskultur ­– rundrejse for Folkeskolens læsere.

Publiceret
I Cambodja oplever vi buddhismen på nærmeste hold.
I Cambodja oplever vi buddhismen på nærmeste hold.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Guldbelagte templer, lækker mad, frodig natur, fransk koloniarkitektur og fantastiske tropestrande. Cambodja, perlen i det gamle Indokina, byder på oplevelser i verdensklasse.

Vi går i fodsporene på Indiana Jones og udforsker Angkor Wats sagnomspundne jungletempler. Vi tager på cambodjansk natmarked og prøver lokale specialiteter, og så skal vi på cykelture gennem landsbyer og grønne rismarker. Vi går på opdagelse i Khmerrigets storhedstid og hører om de grufulde år under Pol Pot og De Røde Khmerer. Som noget særligt tager vi uden for de vante turistruter og får en sjælden indsigt i, hvordan cambodjanerne lever, og får indblik i det cambodjanske skolesystem.

Rejsen afsluttes med nogle skønne stranddage på den uspolerede tropeø Koh Rong.

Vi bor på lækre, håndplukkede hoteller med karakter, charme og høj standard. I vanlig Karavane Rejser-stil er der et højt vidensniveau, fokus på fællesskabet og plads til skæve, improviserede oplevelser.

• Afrejse:

Den 9.-21. februar 2017 - 13 dage.

• Lille gruppe:

10-16 deltagere.

• Pris:

21.900 kroner (tillæg for enkeltværelse 3.500 kroner).

• Med i prisen:

Fly København-Cambodja tur/retur, mange måltider, alle udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden og meget mere.

• Pris og info:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.

Læs mere

Powered by Labrador CMS