Rejsen bringer os op til højlandets smukke telandskaber.

Sri Lanka i vinterferien – rundrejse skræddersyet til Folkeskolens læsere

Sagnomspundne templer, bølgende teplantager og stemningsfulde kolonibyer. Oplev den smukke, grønne tropeø med Sri Lanka-ekspert Rikke Former, og få en oplevelse for livet.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sri Lanka er et sandt tropeparadis. Her er kilometervis af palmeklædte strande og fantastisk natur. Men landet byder også på en rig kulturarv og smukke hinduistiske og buddhistiske helligdomme. På denne rejse oplever vi begge dele. Samtidig får vi en unik indsigt i srilankansk hverdagsliv og srilankanske skikke. Vi bliver også klogere på skolesystemet og besøger blandt andet en skole i junglen og en lokal udviklingsorganisation.

Vi skal desuden på togtur, spise hos en lokal familie, besøge et elefantbørnehjem og en krydderihave, og så tager vi på et par små hyggelige gåture (a en-to timer- kan fravælges) for at opleve den smukke natur på tæt hold. Vi slutter rejsen med et par skønne stranddage.

Under hele rejsen er der lagt vægt på tryghed og komfort, og vi bor på hoteller af god standard.

Med rejseleder Rikke Former, arkæolog og cand.mag. i sydasienstudier.

■ To rejser:

Den 3.-14. februar 2016 (12 dage) og 12.-22. februar 2016 (11 dage).

■ Lille gruppe:

10-18 deltagere.

■ Pris:

17.900 kroner (tillæg for enkeltværelse 3.150 kroner).

■ Med i prisen:

København-Colombo tur/retur, halvpension, alle udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden og meget mere.

■ Pris og info:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.

Powered by Labrador CMS