DLF-formand i TV2-debatpanel

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

, jabrahamsen@dlf.org

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, er blevet medlem af et politisk debatpanel på TV2s hjemmeside politik.tv2.dk, som stationen netop har oprettet, i håb om at siden vil blive det centrale sted for politiske nyheder.

Meningen med det politiske debatpanel er, at medlemmerne, som alle er meningsdannere, der ikke er aktive i politik, men i høj grad tænker politisk, af egen drift sender et debatindlæg til TV2s hjemmeside, fremgår det af den nye TV2-hjemmeside. Emnet er valgfrit.

Panelet tæller ud over Anders Bondo blandt andre ­forhenværende statsminister Poul Schlüter, formand for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomst­ansatte Dennis Kristensen, Forbrugerrådets direktør Rasmus Kjelddahl og europapolitisk chef i Dansk Industri Lykke Friis. Læs mere og se hele panelet på politik. tv2.dk/debat