Kirsten Falkenberg Lund

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at vi på Ådalsskolen i Skørring fik meddelelse om, at Kirsten Lund var afgået ved døden den 4. februar. Kirsten var en meget engageret og særdeles kompetent lærer, en vedkommende og nærværende kollega et godt menneske.

Som klasselærer var Kirsten en ordholdende, tillidvækkende og kærlig person, og mange elever vil i dag huske hende med stor taknemmelighed, fordi hun formåede at engagere sig 100 procent i den enkelte elevs liv og færden. Hun har for børnene stået som en varde i deres skoleliv.

I næsten 30 år var Kirsten lærer på Ådalsskolen og var kendt og elsket af mange elever, kollegaer og forældre. Kirsten var med sit store engagement og sine evner med til at skabe skolen, og hendes varme og integritet gav både børn og voksne en følelse af, at vi hver især betød noget specielt for hende. Kirsten gjorde en forskel.

Tabet af Kirsten som lærer og menneske er enormt.

Vores tanker går til hendes mand Otto Lund, som også er lærer på Ådalsskolen, og til deres datter Karen.

Æret være Kirsten Lunds minde.

Gitte Gaml

skoleleder på Ådalsskolen