Debat

Mærk hensigten

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Løntillæg til lærere med mere end 22 elever? Hvorfor nu det? Alle ved da, at den vilde første klasse med 15 elever kan være mere belastende at arbejde med en den flinke femte klasse med 25. Man mærker hensigten og bliver forstemt!.

Skal vi mon også vente os forslag om tillæg til lærere, der skruer temperaturen i klassen ned under 15 grader, deler mere end ti år gamle bøger ud eller klarer forældrekonsultationerne med ti minutter per hjem?

Niels Christian Sauer

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Karlebo

Svar:

Kære Vagn Madsen

Ene, men stærk står du, når du affyrer dit ideologiske stalinorgel - uden at have læst bogen. Måske kunne også du føle dig bare lidt anfægtet ved at læse den. Tør du?

Når jeg i min anmeldelse skriver om 'at være sig selv - uden at være sig selv nok', er det såmænd et skjult citat fra Henrik Ibsen, som vel ikke kan beskyldes for at være en af de totalitære, ensrettede marxister, som du hader til blindhed?

Thorkild Thejsen