Rejsen byder på vandreture med udsigt til Himalaya.
Rejsen byder på vandreture med udsigt til Himalaya.

Under verdens tag. Vandre- og kulturrejse i Nepal, påsken 2015

Denne eventyrlige rejse byder på skønne vandreture i nogle af verdens smukkeste landskaber og et unikt indblik i nepalesisk kultur og hverdagsliv.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med fagfæller til Nepal og få en oplevelse for livet på denne kombinerede vandre- og kulturrejse. Rejsen henvender sig til dig, der er eventyrlysten, men samtidig ønsker at rejse under komfortable og trygge forhold. Vandreturene foregår i kuperet terræn i let til moderat tempo, og alle i almindelig fysisk form kan være med. Vi skal ikke bære på bagage, og undervejs overnatter vi på hyggelige hoteller. Vi har desuden tilrettelagt rejsen, så vi slipper for lange køreture.

Som noget ganske særligt oplever vi Nepal uden for de almindelige turistruter og besøger blandt andet en selvhjælpsgruppe for kvinder, en landsbyskole og et økologisk landbrugsprojekt.

Rejsen starter og slutter i sagnomspundne Kathmandu med blandt andet markedsbesøg og slentretur på Freak Street, hvor 60'ernes og 70'ernes hippier holdt til.

• 26. marts - 5. april 2015 - 11 dage.

• Lille gruppe:

10-16 deltagere. Med rejseleder og antropolog Lise Kloch.

• Pris:

17.800 kroner (enkeltværelsestillæg 1.650 kroner).

• Med i prisen:

Fly København-Kathmandu tur/retur, helpension, indkvartering på gode hoteller, alle udflugter og entreer ifølge program, bidrag til Rejsegarantifonden.

• Info og bestilling:

Karavane Rejser, ­www.karavanerejser.dk, info@karavanerejser, telefon: +45 40 62 83 47.

Powered by Labrador CMS