Den hellige Ganges i Varanasi.
Den hellige Ganges i Varanasi.

Incredible India

Rejs i vinterferien til Raja­sthan, blændende Taj Mahal og spirituelle Varanasi. Inklusive besøg på to skoler – med dansk rejseleder, ni dage.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Rajasthans lyserøde hovedstad, Jaipur, venter maharajaernes overdådige paladser og ikke mindre farverige basarer og gadeliv. I Agra ser vi Taj Mahal, der hæver sig som et kuplet, hvidt fatamorgana i det flade landskab, såvel som det imponerende Agra Fort. Herfra stiger vi på nattoget til Varanasi, den hellige by ved Ganges, hvor religionen praktiseres med ekstra tryk på - med badende i floden, hellige mænd, begravelsesprocessioner og ligbål.

På denne rejse skal vi som noget særligt stifte bekendtskab med det indiske undervisningssystem, når vi besøger en landsbyskole i Jaipur og en moderne skole i en forstad til Agra. Rejsen inkluderer også en dags sightseeing i Delhi og et besøg i fuglereservatet Keoladeo Nationalpark, der er på Unescos liste over verdens naturarv.

• Afrejse:

6. februar 2015 - vinterferie.

• Pris:

9.998 kroner. Tillæg for enkeltværelse 1.998 kroner.

• Forlæng din rejse med:

Fem dage i Kathmandu, Nepal, 5.498 kroner. Fem dages strandferie på Indiens Malabarkyst 3.998 kroner. Prisen inkluderer dansk rejseleder, fly, øvrig transport og udflugter jævnfør program, indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse, helpension.

• Information og bestilling:

Telefon 36 98 98 98, info@albatros-travel.dk, www.albatros-travel.dk/fol

Powered by Labrador CMS