Else-Marie Lyneborg Jensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den første dag i marts skulle blive Else-Maries sidste.

Else-Marie er død. Sådan lød budskabet på vor skole fredag morgen den 2. marts.

Else-Marie havde været ude for en trafikulykke, og hendes liv stod ikke til at redde.

Efter mindesammenkomsten samledes vi alle omkring flagstangen, og flaget vajede snart på halv ved Ulfborg Byskole, hvor Else-Marie Jensen har virket hele sit lærerliv. Else-Marie og Carsten kom som nyuddannede fra Nr. Nissum Seminarium i 1968.

Else-Marie var engageret i sit arbejde, og elevernes ve og vel lå hende altid på sinde. Hun var trofast over for traditionerne, men ville ikke stilstand. Hun gik med ildhu ind for skoleudvikling, og hun har gennem årene været initiativtager til og igangsætter af mange spændende projekter.

I nogle år var Else-Marie engageret i organisationsarbejdet ved Danmarks Lærerhøjskole.

Else-Marie har været aktiv i foreningslivet på mange fronter i alle årene, og hun efterlader sig også der et stort tomrum. Med stor trofasthed var hun, oftest med Carsten ved sin side, god til at støtte og bakke op om diverse kulturelle arrangementer.

Hendes kontaktflade var stor, og hun var folkelig i ordets bedste betydning.

De sidste år fandt Else-Marie også kræfter til at gå ind i menighedsrådsarbejdet og i politik, og ved sin død var Else-Marie formand for Socialdemokratiet i Ulfborg-Vemb Kommune samt medlem af kommunalbestyrelsen.

Vi vil savne Else-Marie. Aldrig mere skal vi høre hendes glade sang og hjertelige latter, men vi husker, hvordan hun spredte liv omkring sig.

Vore tanker er hos Carsten, som har mistet sin kære kone, og hos Britt og Frits, som alt for tidligt skulle miste deres mor.

Æret være Else-Marie Lyneborg Jensens minde.

Medarbejderne ved Ulfborg Byskole