Roskilde samler lærerne

Brydekamp, brassband og dansende elever samlede skolerne i Roskilde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Vi er lidt anderledes skruet sammen«, havde lærerne fra Nordgårdsskolen skrevet, og så indbød de andre til at komme og brydes med dem. Brydekampene fandt sted i Roskildehallerne den 10. maj, hvor Roskilde Kommune holdt fællesdag for alle lærere i kommunen. Det skete for at ryste lærerne sammen efter kommunesammenlægningen, hvor tre kommuner er blevet til én.

Alle kommunens 1.100 lærere var inviteret til to foredrag om evalueringskultur og forandringer samt til aftenbuffet og dans til levende musik.

De 20 skoler præsenterede sig med hver deres stand. Her var faktuelle oplysninger samt præsentation af skolens pædagogiske vinkel og den lidt skævere vinkel. Heldagsskolen bød på brydekamp, Absalons Skole havde taget et par dansende elever med, og Lynghøjskolen havde et helt brassband med. Det lokale kredskontor og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning havde også hver en stand, og elever fra flere klasser stod for fotoudstillingen »Her er min kommune« - en række fotos med tilhørende fortællinger.

hl@dlf.org