Debat

Uacceptabelt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kredsstyrelsen i kreds 13, Tårnby og Dragør, finder det helt uacceptabelt, at vores forhandler Anni Herfort sagde ja til de specielle vilkår, der indbefatter en køreplan for forhandlingerne om arbejdstid. Køreplanen betyder reelt, at vi har trukket vores opsigelse tilbage. Det er en tilsidesættelse af kongresbeslutningen om at opsige arbejdstidsaftalen ved udløb den 31. juli 2004. I tilfælde af at der ikke kan opnås enighed om en fornyelse af arbejdstidsaftalen ved de forhandlinger, der ifølge køreplanen påbegyndes i 2003, skal aftalen for at kunne genforhandles opsiges igen. Arbejdstidsaftalen kan så først forhandles ved overenskomstforhandlingerne i 2005. Skrækscenariet er, at en ny arbejdstidsaftale så først kan træde i kraft den 1. august 2006.

Det er uacceptabelt!

Ulla Erlandsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

for kredsstyrelsen i kreds 13

Powered by Labrador CMS