Debat

For få

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Min mand og jeg søger troligt optagelse på DLF's 'seniorkursus'. Vi oplevede ét som en stor succes. Atter i år et afslag.

I oplyser så, at antallet af ansøgere var mere end fire gange så mange, som man havde plads til. Ved I, hvad man så gør? Man glæder sig over succesen og fordobler kurset. Herved imødekommer man jo et allerede dokumenteret behov.

Økonomien? Ikke noget problem - i betragtning af de grunker, pensionisterne spytter i jeres kasse, må det anses for at være en absolut rimelig løsning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Måske er jeres 'gulerod' blevet for lille til, at man gider bevare sit medlemskab? Hvis andre føler som jeg, ville det hurtigt blive en økonomisk bet for foreningen!

Nina Hauge

Hobro

Svar

Det glæder mig, at du har haft en positiv oplevelse på foreningens seniorkurser. Desværre er det umuligt at imødekomme alle ansøgninger om at deltage på disse kurser. Foreningen er derfor nødt til at prioritere ansøgningerne blandt andet på baggrund af, om man har deltaget tidligere. Ifølge mine oplysninger har du sidst deltaget i 1998.

Hovedstyrelsen vurderer løbende, hvordan foreningens ressourcer bør anvendes, og i den forbindelse indgår også spørgsmålet om, hvilke kursustilbud der skal tilbydes og til hvilke målgrupper. Så sent som på hovedstyrelsens møde i marts blev der taget stilling til antallet af seniorkurser.

Jeg kan i øvrigt henvise til svaret fra hovedstyrelsesmedlem Astrid Schjødt Pedersen på et læserbrev i Folkeskolen nummer 14 om samme emne fra Poul Elmholt.

Stig Andersen

næstformand