Anmeldelse

Medier i 3 timer

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sæt turbo på medieundervisningen i digitalfoto med "kogebogen" "Medier i 3 timer - det er der ingen ben i!"

Fakta:

Titel: Medier i 3 timer

Forfatter: Leslie Ann Schmidt

Pris: 65 kroner

Sider: 30 sider

Type: Bog

Forlag: Brandts Forlag

Kogebogen indeholder tre forløb med udgangspunkt i henholdsvis portrætfotografi, reklamens billeder og det talende billede. Hvert forløb, som er en opskrift med introduktion, praksis i form af optagelse og bearbejdning, fremlæggelse, analyse og evaluering, er appetitvækkende og giver en ubændig lyst til at kokkerere videre, så "medierne får plads i skolen", hvilket netop også er forfatterens mål.

De tre forløb, som hver især kobles til krav i Junior Pc-kørekortet, kan anvendes fra mellemtrinnet og op og stiller ikke specielt store krav til læreren, men forudsætter dog en it-vejleder som support.

Ud over de tre forløb indeholder bogen referencer til velvalgte teoretikere, en yderst relevant litteraturliste samt link til supplerende materiale på www.brandts.dk/medietips - linket afslører, at afsenderen af kogebogen er Kunsthallen Brandts, hvor Museet for Fotokunst og Danmarks Mediemuseum holder til.

"Kogebogen" er en lækkerbisken med hensyn til layout og illustrationer, så køb bogen og få inspiration til medieundervisningen!