Eva Britta Quist

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lørdag den 14. februar erfarede vi, at vore gode kollega Eva var død.

En dygtig, engageret lærer og et fint menneske er ikke mere.

Den sygdom, som Eva havde troet, hun kunne leve med, havde til trods for hendes stædige modstand til sidst fået overtaget. Hun bevarede optimismen og livsglæden til det sidste og beklagede sig aldrig.

Eva var ansat på Bogense Skole igennem hele sin lærergerning - 30 år.

I prædikenen ved Evas begravelse blev der blandt andet sagt: 'Eva var et menneske, der knyttede mange kontakter. Hun var en netværksperson og meget afholdt. Eva var også et menneske med et lyst sind. Da hun blev ramt af sygdom for syv år siden, forstærkede det hendes bevidsthed om at leve livet intenst og fuldt ud og om det vigtige at udnytte den tid, man havde, på en god og indholdsrig måde. Eva var også en meget kreativ person, et skabende menneske.'

Bedre kan vi som kolleger og venner ikke udtrykke vort kendskab til Eva. Tilbage sidder vi således nu med mange gode minder om Eva.

Eva efterlader sig sin mand, Viggo, samt tre børn, Berit, Torben og Marianne. De har alle været igennem en meget svær tid, og vi føler med dem.

Tilværelsen bliver fattigere uden Eva.

Æret være hendes minde.

Kolleger ved Bogense Skole