Debat

Anmelder-ris

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ny interessant bog 'Kys - på livet løs' er anmeldt af Annette Westrup.

Gennem årene er jeg ofte ved læsning af Folkeskolen og boganmeldelser stødt på Annette Westrups navn og hendes efterhånden trættende meninger om alt, hvad der vedrører seksuallivet blandt unge.

Jeg har desværre ikke haft mulighed for at læse bogen, men mit ærinde er heller ikke bogen, men boganmelderens heftige udfald mod forfatterens 'sexforskrækkelse og jomfrudyrkelse'.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Sex er godt og dejligt - ingen tvivl om det, men uden for den rigtige ramme, som stadigvæk er ægteskabet, er det såre risikabelt både følelsesmæssigt og fysisk.

I mit arbejde, først som lærer, dernæst som præst, har jeg set mange eksempler på fysiske sygdomme og psykiske skader, og mange har så inderligt fortrudt - men har selvfølgelig heller ikke haft så mange rådgivere i deres opvækst, der kunne fortælle, i hvilke rammer sex er godt og risikofrit.

Hvad er der galt med jomfrudyrkelse? Her i min familie plejer vi at spise af rene tallerkener, hvad med boganmelderens?

Det ville egentlig også være rart, om Folkeskolen i en fornyet udgave fik ryddet ud blandt boganmelderne!

John Østergaard Nielsen

Nuuk