Debat

Forkert konklusion

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Niels Christian Sauer og hans debatindlæg »Bodegasnak« i Folkeskolen nummer 11: Vi har fulgt flere af dine indlæg i debatten om børn »med særlige kompetencer«.

Vi håber, at du taler af uvidenhed på området, og vil opfordre dig til at læse bogen »De intelligente børn« af skolepsykolog Ole Kyed, før du udtaler dig mere om disse børn. Cirka 20 procent af dem har sociale problemer blandt andet som følge af deres høje begavelse.

Du skriver, at »specialundervisning skal forbeholdes elever i alvorlige vanskeligheder«. Vi mener ikke, at du kan slutte, at børn med særlige kompetencer ikke kan have alvorlige vanskeligheder, og slet ikke hvis du har læst Ole Kyeds bog.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS