Flemming Larsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at vi den 27. april hørte, at Flemming Larsen var død efter længere tids sygdom.

Flemming var i en årrække en meget engageret og respekteret tillidsrepræsentant på Nordvangskolen i Glostrup og kredsstyrelsesmedlem, som kæmpede for lærernes rettigheder. I de år han var tillidsrepræsentant, blev det en begivenhed at være til festlige stunder på skolen. Flemming gav en tilstandsrapport over halvåret, der var gået, der på hans underfundige måde og med hans lidt skæve indfaldsvinkler til problemerne blev en begivenhed, der vakte jubel og fremtvang et godt grin hos mange.

Flemming var også skolevejleder, og det betød, at han havde tæt kontakt til mange af de store elever, hvilket mange efterfølgende har påskønnet. Hans hjerte bankede for de svage elever, og hans engagement betød, at han også fik timer i Ungdomsvejledningen. Da hele vejlederområdet overgik til Ungdommens Uddannelsesvejledning i Albertslund for nogle år siden, valgte Flemming at flytte med. Det betød et farvel til den daglige omgang med kollegerne, dog beholdt han vejlederfunktionen på både Nordvangskolen og i Ungdomscenteret.

Vores tanker går til Kirsten, Daniel og Jonas i denne svære stund. Æret været Flemmings minde.

Lene Jensen, kredsformand, Glostrup Lærerforening