Debat

Kald det udbrændthed

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det minder mig om Vietnamkrigen, hvor man i USA sagde til alle de dumme/ufaglærte og folk af udenlandsk herkomst: I bliver nødt til at drage i krig, for vi (de højtuddannede/rige og kendte folks børn) skal ikke i krig, det har vi folk til.

Landets love forbyder tjenestemandsansatte at strejke, og hvad så - det er da bare at få alle de gamle tjenestemandsansatte til at melde sig syge, de dage hvor halvhjerner alligevel strejker, kald det udbrændthed. Jeg har aldrig mødt en tjenestemandsansat, der kæmper for retten til at strejke. I er hyklere hele bundtet, moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt.

George Møller nævner i sit svar til mig i Folkeskolen nummer 11, at den lukkede gruppe er en uddøende race, det har jeg så sandelig også hørt på i mange år, men så længe det er forbudt at give drop, kan det strække ud i mange år endnu. Tag jer sammen og hjælp dem med de latterlige pensioner, når der skal kæmpes, vi vil hverken eje eller have dine bidrag, kan du overhovedet se dig selv i spejlet bagefter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Med hensyn til at stille op til kredsstyrelsen tror jeg, man langsomt bliver passiv og enstænkende, det duer ikke, og kom ikke med den, at én mand kan vende en supertanker.

Du må endelig heller ikke tro, at vores statsminister sidder på sin post for at hjælpe danskerne, det har alle dage handlet om magt og ikke om mennesker.

Desuden sidder jeg i møde konstant og orker ikke flere møder, jeg blev jo lærer, fordi det kunne være så dejligt at få lov til at undervise bare en gang imellem.

Kim Theilgaard

Kolding