Debat

Bladdækning undrer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I søndags havde en række kredse i DLF og andre KTO-organisationer (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte) indrykket store annoncer i Jyllands-Posten og Politiken for at bakke op bag det mandat, kongressen gav vore forhandlere, og for at understrege alvoren i vore krav. Som medlem i DLF spejder man naturligvis til sit eget fagblad Folkeskolen for at følge overenskomstforhandlingerne så tæt som muligt.

Det kan undre, at bladet ikke har følt sig foranlediget til at omtale og journalistisk behandle det initiativ, en stor del af vore kredse er medunderskrivere af. I stedet får vi blot i nummer 11 en artikel, der fokuserer på mulige talfejl i stedet for at beskæftige sig med baggrunden for dette initiativ.

Vi håber, Folkeskolen vil være med til at sikre, at medlemmerne i DLF får en grundig og engagerende behandling af de fagpolitiske udfordringer, vi står over for.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Peter Venø og Flemming Boh

Skafte

Østhimmerlands Lærerkreds