Debat

Økonomi for hvem

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'En aftale med god lønøkonomi' hedder det i Folkeskolen nummer ti. For hvem? Det er ikke for pensionisterne. Vi vidste det jo allerede, for tjenestemandspensioner og overenskomst har intet med hinanden at gøre, som der står at læse i samme nummer. - Vore forhandlere/Anni Herfort 'satser på, at tænksomme og erfarne pensionister kan indse, at pensionen ikke bliver forbedret ved, at vi siger nej til overenskomsten'. - Fraktion 4 har to erfarne og tænksomme repræsentanter i hovedstyrelsen. Hvis de ikke havde vist deres utilfredshed ved at stemme nej, ville de have sendt et forkert signal ud til de 9.000, som de repræsenterer. Det er den eneste måde, vi kan vise den øvrige del af hovedstyrelsen, at vi er utilfredse med atter en gang at få vore pensioner 'afbalanceret' nedad i forhold til det, de aktive har fået. - Jeg vil satse på, at der også findes 'tænksomme og erfarne lærere', der kan indse dette.

Birgit Stephansen

Fraktion 4, Frederiksværk

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler