Uskolet

»Jeg er en uengageret lærer mellem 8 og 17«

»En del er sikkert ændret, men ambitionsniveauet er, som det altid har været«, fortæller en af Danmarks dårligste lærere om skoleåret 2014/15.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Jeg er en uengageret lærer mellem 8 og 17«, siger læreren. »Det er nok blevet nemmere at finde undskyldninger for at undgå alt dét med forberedelse og fordybelse, men ellers har skoleåret været nogenlunde som de andre«, siger læreren, der bedst får overstået sine arbejdsdage ved at styre uden om situationer, der kræver tilstedeværelse: »Jeg orker ikke rigtigt de andre lærere. Eller ledelsen. Eller eleverne. Eller mig selv«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS