Eventyrlige Indien med Folkeskolen

Tusindårig historie, kultur og fredfyldte templer. Med Taj Mahal, Agra Fort og Ganges’ hellige by, Varanasi. Dansk rejseleder.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med på et historiefyldt og farverigt eventyr, når vi rejser til Nordvestindiens kulturelle trekant dannet af hovedstaden Delhi, Agra og Varanasi. I Delhi skal vi på tempel- og moskebesøg, og vi oplever den livlige basar fra bagsædet af en cykelrickshaw. I Agra beundrer vi det imponerende, sandstensrøde Agra Fort og et af verdens syv nye vidundere - det gudesmukke og funklende hvide Taj Mahal. I Varanasi ser vi solopgangen ved den hellige Ganges' bredder: Når himlen farves rød, og lysspejlingen over Ganges varsler endnu en dag, begiver vi os i robåde ud på floden og dens gigantiske kalejdoskop af tempelpræster, sadhuer, ulmende ligbål og hinduistiske pilgrimme, og vi tager på udflugt til Sarnath, der i stærk kontrast til Varanasi er et fredfyldt buddhistisk centrum.

Dagsprogram

Dag 1 Afrejse fra København.

Dag 2 Ankomst til Delhi. Lakshmi-Narayana-templet, Præsidentpaladset, India Gate, Jama-moskeen og rickshawtur gennem Chandni Chowk-basaren.

Dag 3 Delhi - Agra. Skolebesøg og Agra Fort.

Dag 4 Agra. Taj Mahal, Fatehpur Sikri og nattog til Varanasi. Dag 5 Varanasi. Rickshawtur, basar og Ganges-floden.

Dag 6 Varanasi. Pilgrimme ved Ganges-floden og udflugt til Sarnath.

Dag 7 Fly Varanasi - Delhi. Tid på egen hånd, afskedsmiddag. Dag 8 Delhi - København.

Afrejse og pris

13. oktober 2012. Kr. 9.990,-.

Enkeltværelsestillæg, kr. 1.890,-.

Prisen inkluderer

• Dansk rejseleder • Fly København - Delhi tur/retur • Udflugter, jævnfør program • Fem nætter på gode hoteller i delt dobbeltværelse

• En overnatning på nattog Agra - Varanasi på 2. klasse

• Helpension, dog uden drikkevarer

• Skatter og afgifter.

Information og bestilling

Læs mere på www.albatros-travel.dk/fol

Ring Albatros Travel mandag-fredag klokken 9.30-17.00 på telefon 36 98 98 98 eller e-mail grupper@albatros-travel.dk

Venligst oplys rejsekode LR-FOL.

Powered by Labrador CMS