Debat

Uforskammet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er særdeles utilfredsstillende at konstatere, hvor overfladisk hovedstyrelsen behandler valgresultatet af skolelederes og pensionisters ti delegerede til DLF's kongres.

Efter en udmærket præsentation af kandidaterne forud for valget er det beskæmmende, at valgresultatet offentliggøres på en så overfladisk måde i Folkeskolen.

Det er et brud med tidligere praksis, hvor det samlede stemmetal og en oversigt over de forskellige kredses afstemningsresultater har været offentliggjort i Folkeskolen ved det pågældende valgs afslutning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Som pensionistvælger er jeg interesseret i stemmefordelingen både hvad personerne angår, og hvad den geografiske fordeling viser.

Hvis hovedstyrelsen ønsker at fremme interessen for valget, så må alle oplysninger vedrørende valgresultatet også for dagens lys, denne gang blandt andet stemmeprocenten, fordelingen af stemmerne med mere.

Jeg forventer en grundig valginformation til alle pensionistvælgere i DLF. På forhånd tak!

Poul Erik Dyreborg

Ballerupkredsen

Navnene på de valgte kongresdelegerede blev offentliggjort af Folkeskolens redaktion. Det har hovedstyrelsen intet med at gøre. Det endelige valgresultat kan ses på foreningens oversigt side 30.

Redaktionen