Debat

Skriv lidt langsommere

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg synes, det er positivt, at Folkeskolen de senere år hver uge bringer mange læserbreve. I nummer ni er der ikke den store variation, idet en del handler om en meget ihærdig skribent med et indviklet sprog, og det meste af resten handler om penge. Ikke så mange om pædagogik og undervisning. Penge er vigtige, det ved jeg som førtidspensionist en del om.

Jeg har klippet de læserbreve ud, jeg selv har begået her og der gennem tiden. Jeg ved ikke, om Vagn Madsen gør det samme og laver scrapbog. Hvis hans læserbreve skulle udgives, ville det ikke blive så fyldigt et værk, når alle gentagelserne blev udeladt. Skriv lidt langsommere, Madsen, ellers bliver det trættende.

Hans Frederiksen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Odder

Powered by Labrador CMS