Debat

Sidste udkald

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er det ved at være sidste chance for at vise vore arbejdsgivere, at lærerne siger nej til individuel og decentral løndannelse.

Kommunernes Landsforening har meldt ud, at medarbejderne skal acceptere løndannelsen. Lærerne accepterer ikke individuel og decentral løn. Det er ikke lykkedes vore forhandlere at trænge igennem med vores synspunkter ved overenskomstforhandlingerne, så derfor må vi selv prøve på at trænge igennem med vore holdninger og håbe på, at Forligsinstitutionen hører os.

Jeg vil opfordre til, at man stemmer nej til overenskomstforslaget for at bevare samarbejdet i folkeskolen. Vi skal bruge vores energi på at skabe en god skole for børnene, ikke på at slås indbyrdes om lønkroner.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lis Schmidt

Aabenraa Lærerkreds

Powered by Labrador CMS