Debat

Madsen igen og igen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor længe skal et i øvrigt godt fagblad, Folkeskolen, optage nyttesløst fyldstof i form af læserbreve fra en størknet Vagn Madsen i Brønderslev? Hans breve er efterhånden så forudsigelige (og dermed indholdsløse), at enhver regelmæssig læser af Folkeskolen kan skrive et magen til. Hvis redaktionen stillede det krav til Madsen, at fremtidige læserbreve skulle indeholde noget nyt, så fik vi fred.

Jeg bebrejder ikke Vagn Madsen. Han kan nok ikke gøre for det. Der er stivnede fanatikere i alle lejre. Jeg bebrejder redaktionen, der bruger mine kontingentkroner på at bringe det igen og igen ... og igen.

Lad nu være med at henvise til ytringsfrihed. Hvem misbruger ytringsfriheden? Sæt ham om ikke andet på ration - et brev hvert kvartal.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Johannes Secher

skoleinspektør

Ølsted Sogneskole