Debat

Kære Anni Herfort

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dit svar til Finn Andersen i Folkeskolen nummer otte tyder på en vis irritiation over, at han gentagne gange bider DLF i hasen. Men faktisk taler han på manges vegne, når han gør opmærksom på en uret, der er øvet mod os, og som vi mindes om, hver gang politikerne taler om 'overførselsindkomster.

Vi ved godt, at DLF gør meget for os pensionister - og det er vi så sandelig taknemlige for! - Men der sidder altså den torn i vort kød. Hvordan får vi (DLF) den ud?

Det er vi flere end Finn Andersen, der spørger om.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Arne Aabenhus

Gråsten

medlem siden 1935

Svar:

Kære Arne Aabenhus

Tillad mig at henvise til artikel i Folkeskolen nummer 37, 1996, side 25, 'Pensionshåb forsvandt - Svensk pensionsdom kan ikke overføres til danske forhold'. På baggrund af denne artikel må jeg konstatere, at der ikke er mere at komme efter i denne sag. Efter min bedste overbevisning gør vi os i DLF store anstrengelser for at imødekomme og argumentere for pensionisternes sag. Men jeg skal gerne vedgå, at det sætter min tålmodighed på prøve, når jeg oplever, at oprigtigheden i vores anstrengelser anfægtes.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF

Powered by Labrador CMS