Uskolet

Lærere indrømmer: 
Vi glemte en del, da vi sagde, at vi savnede skolen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flere lærere, som under forårets lockout gik rundt og sagde, at de »ikke ville konflikte, men undervise«, og at de savnede eleverne og skolen, erkender nu, at der var en del, som de på dét tidspunkt ikke havde taget i betragtning.

»Jeg havde ærligt talt glemt alt det pislort, der altid er med vores it, må jeg indrømme. Det er jo et helvede«, indrømmer en lærer, som også trækker lidt i land i forhold til savnet af blandt andre et par elever med ADHD-udfordringer. »Eller alt det med inklusion, det var altså heller ikke lige dét, jeg savnede mest - eller alle de sure nede på administrationsgangen eller Leifs madpakke eller idrætstimerne med 8.b eller Rosa-Christianas mor eller …«. Læreren konkluderer: »Kæft, jeg trænger til weekend«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.