Uskolet

Bondo en måned efter: Vildt at nå helt til liveshows

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her godt en måned efter den store finale sidder en træt, men stolt Anders Bondo Christensen tilbage med en sær tomhed i kroppen efter den megen virak i medierne. »Det har været en fantastisk rejse«, siger den talentfulde forhandler, der ikke ønsker at kommentere rygterne om, at der blev fusket med seernes sms-stemmer. »Jeg havde aldrig turdet håbe på at nå til liveshows, det var en vild oplevelse at komme så langt«, smiler den lille folkekære Bondo, der allerede ved den første audition tog publikum med storm.

Den 45-årige Michael Ziegler fra Høje-Taastrup, som efter en stærkt omdiskuteret votering blev udråbt til sejrherre, vandt en regeringskontrakt med ret til at stikke en plade.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.