Uskolet

10. klasse anbefaler: Nedlæg Reformkommissionen

Publiceret Senest opdateret

Danske skolers 10. klasse foreslår i en ny rapport, hvad der kaldes en “gennemgribende nytænkning” af den måde, skiftende regeringer har drevet administration på. “Helt konkret anbefaler vi til en start, at man nedlægger Reformkommissionen”, lyder det.

I rapporten fremlægger 10. klasse “to hovedveje videre fra kommissionsarbejdet”, der gør det muligt for fuldmægtige at forblive i et trygt djøf-miljø med fællesskaber, aktiviteter, fester og caféaftener.

Ud over den hidtidige teoretiske karrierevej videre til andre styrelser, råd, fonde, bestyrelser og så videre foreslår 10. klasse også en mere praksisorienteret vej for de embedsfolk, der ønsker at beskæftige sig med noget mere relevant end det, centralforvaltningen traditionelt har tilbudt. Rapporten fra 10. klasse anbefaler, at kommissionens medlemmer, ligesom andre teknokrater, der forlader statsapparatet, skal have mulighed for at få en hue og køre i vogn.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS