Debat

Besynderlig argumentation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rie Soelberg beskylder mig i Folkeskolennummer 8 for barn-lige udtalelser i sin kommentar til mit debatindlæg i Folkeskolen nummer 5.

Det er naturligvis beklageligt, at du ikke er enig med mig, men at påstå, at min udtalelse er barnlig, er dog det svageste argument, jeg nogensinde er blevet præsenteret for i en debat; men selvfølgelig - kan man ikke finde på andet, så beskyld bare den anden for at være dum eller barnlig. Jeg mener ikke, at du har forstået essensen i mit indlæg, og har naturligvis stadig samme holdning. Kristendom bør fortsat hedde kristendom. Jeg er desuden ganske enig med Mo-gens Bender fra Vipperød. Hans indlæg 'Kristendoms-/religions-kundskab' i nummer 7 er absolut anbefalelsesværdig læsning.

Lars Prier

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Selsmoseskolen, Taastrup