Debat

Skriv dansk din hund

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg læser med glæde debatsiderne i Folkeskolen og finder, at der er mange fine indlæg og svar, men der er dog undtagelser.

Med møje og besvær og de små 'grå' i hurtig rotation slæber jeg mig langsomt gennem 'Midten af 1500-tallet' - viceskoleinspektør Vagn Madsens svar til ditto Carl Ejner Madsen (Folkeskolen nummer syv). Jeg har lyst til med en let omformning fra en af Holbergs komedier at 'hyle': 'Skriv dansk din hund'!

Besynderligt, så mange underlige ord hr. Madsen kan finde frem for at bombardere os med sine mere eller mindre utilslørede meninger. Det er rent spild at give plads til en sådan gang ufordøjeligt 'remseri'.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det må da kunne lade sig gøre selv for Vagn Madsen at udtrykke sig i et forståeligt sprog.

Heldigvis er brugen af mærkelige ord ikke fællesnævner for indlæggene på debatsiderne.

Søren Kruse

Hundested