Uskolet

Verdens mest fantastiske pige fra parallelklassen ret sikker på, at hun har haft corona

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Verdens, ifølge 11-årige Rasmus, sødeste, klogeste, smukkeste, dejligste og på alle måder mest fantastiske pige, som går i parallelklassen og også har en virkelig flot skoletaske, afslørede tirsdag morgen over for en halvcirkel af forsamlede veninder i skolegården, at hun faktisk er ret sikker på, at hun allerede har haft corona.

Nyheden overleveredes med en alvorlig mine af pigen, som dog ikke har haft symptomer og aldrig er testet positiv for den frygtede virus. "Jeg er også begyndt at glemme alt muligt", lød det bekymret fra den bedårende pige til almindelig forfærdelse blandt tilhørerne.

Rasmus, som har været betaget af pigen siden børnehaveklassen, hæftede sig ved, hvordan hun dér i skolegården fremstod i et nærmest magisk modlys, som ligesom gav hende en slags guddommelig glorie eller et eller andet.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.