Elsebeth K. Thaisen, Skt. Klemensskolen, Odense

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter lang tids sygdom tabte Elsebeth kampen mod kræften.

Vores sorg var stor, da vi fik beskeden om, at hun var død.

Siden 1980 har Elsebeth Thaisen været ansat som lærer og derefter afdelingsleder på Skt. Klemensskolen. 33 år nåede hun således at være her på skolen.

Elsebeth var en ildsjæl.

Megastort var hendes engagement i udviklingen af skolebiblioteket frem mod det nutidige pædagogiske servicecenter, hvor brugen af it og digitale læremidler spiller en stadig større rolle.

Midt i kabler og ledninger stod Elsebeth altid parat til at hjælpe. Forældre, elever og kollegaer gik ikke forgæves i deres søgen efter hjælp. Det var hjerteblod for hende at være problemknuser, og kunne hun ikke selv, så brugte hun timer på at lære det.

Hjerteblod og hjerterum havde Elsebeth også for alle os kollegaer. Opmærksom, humoristisk, varm og smilende som hun var, gjorde det hende til en afholdt kollega blandt alle skolens medarbejdere.

Vi har mistet en god kollega og et dejligt menneske.

Vores tanker går til Sven Thaisen og familien i en svær tid.

Æret være hendes minde!