Debat

Hellere et indgreb

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerne på Kirke Såby Skole vil hermed inden den afgørende fase i overenskomst- og arbejdstidsforhandlinger på det kraftigste advare mod at indgå aftaler, der indebærer forringelser i tiden til individuel forberedelse.

Dette tror vi er så altafgørende for mange medlemmer af DLF, at hvis man går med til forringelser her, vil det betyde en splittelse af foreningen.

Vi kan ligeledes ikke under nogen omstændigheder gå med til at afskaffe eller forringe aldersreduktion, altså forhøjet forberedelsestid for ældre medarbejdere.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kan du (I) ikke opnå tilfredsstillende resultater på disse to områder, bør der efter vores mening ikke indgås forlig. Så hellere få trukket et indgreb ned over hovedet.

God vind i resten af forhandlingerne.

I tillid til at vore interesser varetages betryggende.

Lærerne på Kirke Såby Skole

Torben Johannesen

tillidsrepræsentant

Kirke Såby Skole