Lille Tibet byder på nogle af verdens mest spektakulære landskaber.
Lille Tibet byder på nogle af verdens mest spektakulære landskaber.

Vandre- og kulturrejse til Lille Tibet – 13 dage – den 15.-27. juli 2014

Forrevne klippelandskaber, farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder og hvidvaskede klostre. Denne rejse for Folkeskolens læsere byder på skønne vandreoplevelser i nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Rejsen giver samtidig et spændende indblik i Indiens Hima­layaregion, der står med det ene ben i det 21. århundrede og det andet i en ældgammel bjergkultur med åndetro og særegne skikke. Tempoet er let til moderat, og alle i almindelig god fysisk form kan være med.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det gamle kongerige Ladakh kaldes også Lille Tibet på grund af dets stærke tibetanske kultur og farverige buddhisme. Vi besøger Ladakh i den korte sommer, hvor landsbyerne summer af liv, og hvor vinterens snedækkede landskaber er forvandlet til saftige græsgange og nøgne klippesider. Vi kommer langt væk fra de gængse turistruter og vandrer gennem traditionelle bjerglandsbyer, over pas og gennem dybe dale. Undervejs besøges også lokale skoler.

Vi slutter af i lavlandet med et besøg ved verdensberømte Taj Mahal.

• Rejseleder:

Lise Kloch, antropolog og Indienekspert. Lille gruppe: Maksimalt 18 personer.

• Pris:

16.900 kroner per person i delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg: 950 kroner).

• Prisen inkluderer blandt andet:

Al transport inklusive fly Danmark-Indien tur/retur, helpension, alle udflugter ifølge program, indkvartering på gode hoteller og i komfortable teltcamps, bidrag til Rejsegarantifonden.

Tilmelding og info:

www.karavanerejser.dk - telefon 40 62 83 47 - info@karavanerejser.dk

Powered by Labrador CMS