Krydstogt til Norges smukke natur

Syv nætters krydstogt med MSC Poesia 15.-22. juli. Dansk rejseleder.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Turen tager sin begyndelse i København og fortsætter op langs den majestætiske norske kyst med de knejsende bjergtinder, de dybe, smukke fjorde og de maleriske byer. Turen tager jer helt op til den enestående Geiranger Fjord, som er kåret som et af verdens absolut smukkeste steder. De smukke naturscenerier krydres med byoplevelser i Stavanger, Bergen, Oslo og Kiel. Alle herligheder kan opleves fra første parket om bord på det dejlige skib MSC Poesia.

Geiranger-fjorden er for mange perlen blandt Norges fjorde. På vejen ind i fjorden passerer man de »Syv søstre«, der kaster sig ned ad bjergvæggen; syv vandfald tæt ved hinanden.

Et andet vandfald er »Brudesløret«, der også lader vandet falde flere hundrede meter ned mod fjordens vandoverflade.

Længst inde i bunden af fjorden ser man bjerget Dalsnibba. Geiranger-fjorden er også blevet kaldt verdens smukkeste fjord. Vi sejler helt ind i fjorden og sejles med mindre skibe i land. Her tager vi på en udflugt til Dalsnibba, som ligger i 1.500 meters højde, hvor der venter en fantastisk udsigt over bjerge og søer.

Afrejse og pris:

• Pris per person:

5.998 kroner per person i db. indvendig kahyt. 6.648 kroner per person i db. udvendig kahyt. Fra 7.698 kroner per person i db. balkonkahyt.

• Med i prisen:

Syv nætters krydstogt med MSC Poesia. Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant - shows og underholdning om bord samt stort udvalg af aktiviteter - halvdagsudflugt til Dalsnibba i Geiranger - dansk rejseleder.

• Information og bestilling:

Læs udførligt program på folkeskolen.dk.teambenns, telefon 65 65 65 64 - rejsekode: FO, cruise@team-benns.com

Powered by Labrador CMS