Debat

Uklare signaler

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Anders Bondo: Jeg takker for dit svar i Folkeskolen nummer 3. Dog må jeg sige, at jeg ikke er imponeret. Det er selvfølgelig fint, at I vil tage habilitetsproblematikken op på jeres tillidsmandskurser. Det er bare for lidt og for langsomt.

Jeg har i dag telefonisk meddelt den lokale kredsformand, at jeg vil overveje at betale kontingent, når jeg har noget på skrift om en konkret og håndfast sanktion imod tillidsmanden.

Du har jo ret i, at problemet ikke kun er mit, og derfor ville enhver fagforening med respekt for sig selv statuere et eksempel i en sådan sag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg vil naturligvis ikke betale kontingent til en fagforening, der ikke formår at sende klare signaler på det område. Jeg må også opfordre kolleger, som tror sig sikret, til at overveje, hvad DLF gør for dem.

Svar

Jeg har ikke kommenteret din sag her i bladet. Jeg vil aldrig kommentere medlemmers og herunder tillidsrepræsentanters rolle i konkrete sager og heller ikke foreningens reaktion herpå. Hvis vi først begynder på det, er jeg helt sikker på, at vi vil modtage en voldsom og i øvrigt berettiget kritik. Jeg har flere gange understreget, at vi tager alle klager alvorligt, og jeg har i forbindelse med dit første læserbrev forklaret, at vi også bestræber os på fremadrettet at tage ved lære af de klager, vi modtager.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF