Stort eller lille L

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter to års medlemskab af Lederfor­eningens hovedbestyrelse stiller jeg nu op til valget som kongresdelegeret i DLF.

Lederforeningen har gennem de sidste to år udviklet identitet som lederforening og fagligt forum, udtrykt blandt andet i rapporten »Tid til Tillid«, hvor ønsket om et større rum for ledelse blev formuleret af medlemmerne. Denne debat skal bringes over i kongressen i Danmarks Lærerforening, hvor dialogen bør tage afsæt i modsætningen mellem ledelse og ansvar for egen virksomhed. Jeg har medvirket i flere arrangementer med tillidsfolk landet over, hvor interessen for dialog har været stor kodeordet kunne være rolleafklaring!

Skoleledere landet over har en presset hverdag. Danmarks Lærerforening må gennem kongressen markere en klar vilje til at ændre på disse forhold. Selvom jeg gennem arbejdet i Branchearbejdsmiljørådet for uddannelse og forskning har fået sat psykisk arbejdsmiljø på dagsordenen, ændres verden ikke ved at udgive en pjece. Lærerfor­eningen må som vores fagforening sende et klart signal til arbejdsgiverne.

Den gode og kritiske dialog mellem DLF og gruppen af medlemmer, der hedder ledere, finder sted. Nu skal der bare handling til

Kandidat

Michael Rasmussen

Holbæk

Kreds 51

1. suppleant

Lene Juhl Jeppesen

Gørlev

Kreds 53

2. suppleant

Hanne Heiberg

Holbæk

Kreds 52

Stillere

Vibeke Bodi, kreds 51

Bente Hemcker, kreds 51

Kirsten Bak-Pedersen,

kreds 51

Hanne-Lise Holmberg,

kreds 51

Per Aagaard Larsen,

kreds 51

Frans Falk, kreds 51

Lone Tietze, kreds 51

Niels Brødsgaard, kreds 51

Anne Christensen, kreds 51

Inger Hansen, kreds 51

Helle Guillaume Jensen,

kreds 54

Jørgen Hansen, kreds 54

John Ole Aabyrt, kreds 54

Rikke Sørensen, kreds 54