DLF må lytte

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere har jeg i adskillige år været lærerrådsformand og tillidsrepræsentant, og nu vil jeg gerne være med til at arbejde for pensionisterne. Der er meget at tage fat på, herunder:

1. Kreds 4 har nu desværre kun en repræsentant i hovedstyrelsen. Til gen­gæld får vi årlige møder, som jeg ser mange muligheder i.

2. Pensionen udhules stille og roligt. Vi må arbejde for, at den bevarer sin værdi. Det må være naturligt, at der er pensionistrepræsentanter med ved overenskomstforhandlingerne.

3. Særlig Fond er hovedsagelig opbygget af de nuværende og snarlige pensionister, derfor bør DLF lytte til pensionisterne i spørgsmål om denne fond, og disse bør være medbestemmende.

4. Vi må have flere pensionistkurser. Nu kan man komme på kursus hvert femte år, hvis man er heldig, og hvis ansøgertallet ikke stiger sammen med tilgangen af pensionister.

5. Endelig vil jeg arbejde for, at fraktion 4 bliver hørt og respekteret i hovedstyrelsen, således at vi i det hele taget har et godt forhold til DLF og kan føle, at vi hører til i DLF. Hertil vil jeg bemærke, at vi jo alle sammen bliver pensionister forhåbentlig. Og alene derfor må alle jo være interesseret i et godt samarbejde.

Kandidat

Britta Kragelund

Glostrup

Kreds 18 A

1. suppleant

Holger Ulf

Kristensen

Glostrup

Kreds 18 A

2. suppleant

Nina Schmidt

Glostrup

Kreds 18 A

Stillere

Søren Adsersen, kreds 18 A

Birgitte Bindner, kreds 18 A

Knud Eigil Sønderkær,

kreds 33

Lissa Nicolajsen, kreds 51

Inger Tegllund Jensen,

kreds 23

Erik Dehn, kreds 17

Birthe Dyring, kreds 18 A

Birthe Søgaard Nielsen,

kreds 18 A

Freddie Aabo, kreds 18 A

Kirsten Halmø, kreds 18 A

Lise Rump, kreds 18 A

Irene Madsen, kreds 55

Gert Outze, kreds 18 A

Lise Gundersen, kreds 18 A

Lene Nygård, kreds 18 A