Debat

Stem på Kamma Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Blandt mange pensionister har der været og er der stadig en opfattelse af, at DLF ikke i tilstrækkeligt omfang er opmærksom på pensionisternes forhold, herunder de økonomiske.

Det er derfor afgørende vigtigt ved det forestående valg af kongresdelegerede i fraktion 4 at få valgt en person, der både kan og vil arbejde for pensionisterne.

En sådan person er Kamma Madsen. Gennem mange års organisationsarbejde, nemlig som medlem af Frederiksberg Kommunelærerforenings bestyrelse (en tid som formand), som formand for det daværende fælleslærerråd og som medlem af hovedstyrelsen, har hun erhvervet stort kendskab til love, vedtægter og paragraffer, hvortil kommer stor indsigt i lærernes pensionistforhold.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Sidst har hun været og er stadig en uundværlig arbejdskraft i Frederiksberg Pensionistklubs be­styrelse.

Som det fremgår af ovenstående, har Kamma Madsen stedse været et aktivt menneske til gavn for lærere og for pensionister. Jeg tvivler ikke på, at medlemmer i kreds 12 ved, hvor de skal sætte deres stemme, men også andre pensionister vil være tjent med at stemme på Kamma Madsen, så hun med sin viden og usvækkede engagement også i fremtiden kan virke til gavn for medlemmer af fraktion 4.

Powered by Labrador CMS