Debat

Stem på Bjarne Nielsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ledere på Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) har hidtil i fraktion 3 været repræsenteret af formanden for Pædagogiske Psykologers Forening, Bjarne Nielsen. Bjarne har i dette arbejde samarbejdet tæt med Lederfor­eningen og dennes repræsentanter.

Fra bestyrelsens side vil vi gerne opfordre til, at alle ledere på PPR inklusive konsulenter med ledelse stemmer på Bjarne, så han genvælges til kongressen.

Han kender kongressen og DLF fra mange års virke på forskellige poster i foreningen. Vi er sikre på, at han vil kunne sikre indflydelse for vore mærkesager såvel i forbindelse med løn- og ansættelsesvilkår som i forbindelse med de mere faglige forhold vedrørende udvikling af folkeskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Der er store arbejdsopgaver, der skal tages stilling til i de kommende år. Ny arbejdstidsaftale for lærerne og ny overenskomst for alle offentligt ansatte er emner, der skal tages stilling til i 2004 og 2005.

I særlig grad vil der være brug for et kyndigt fagligt kongresmedlem, der kan argumentere for og bakke op om foreningens politik for en hensigtsmæssig udvikling af folkeskolens specialundervisning og PPRs rolle og arbejdsopgaver i fremtiden. Begge områder er i urimelig grad genstand for usaglige angreb i den offentlige debat med letkøbte forslag, der ikke grunder i megen forståelse for, hvorledes bæredygtig udvikling kan sikres.

Jeg skal derfor opfordre til at give Bjarne alle ti stemmer ved kongresvalget.