Stærk, samlet lederprofil

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg genopstiller til Lederforeningens hovedbestyrelse. For at sikre sammenhæng stiller jeg derfor også op som kongresdelegeret.

Jeg arbejder i hovedbestyrelsen aktivt for en samling af alle skoleledere med flere i samme forening. Det vil jeg fortsat gøre. Det er en fatal svækkelse af skoleledernes indflydelse, at vi er splittet i to foreninger. Jeg er optimist vedrørende en fremtidig samling af lederne.

LC-LederForum skal være omdrejningspunktet i forhold til overenskomsterne, og vi skal have en stærk forening, som markant kan fremføre ledernes syns­punkter overalt. Foreningen skal være fremme i skoene om ledernes løn- og ansættelsesmæssige forhold, men vi skal også øve maksimal indflydelse i forhold til folkeskolens pædagogiske udvikling.

Vi skal have det gjort attraktivt, overskueligt og overkommeligt at være leder i den danske folkeskole. Derfor er væsentlige forenklinger påkrævet.

Ledernes løn- og ansættelsesmæssige vilkår skal modsvares af de krav og forventninger, der stilles til jobbet.

Vi skal ikke have en opdelt skole og opdelt læreruddannelse. Enhedsskolen, med dens mange muligheder for holddannelse og fleksibel tilrettelæg­gelse af undervisningen, skal bevares.

Kandidat

Anders Balle

Bording

Kreds 121

1. suppleant

Axel V.S. Jørgensen

Herning

Kreds 121

2. suppleant

Niels Ole Pedersen

Herning

Kreds 122

Stillere

Else Jakobson, kreds 122

Ove Tøt, kreds 122

Johannes Aagaard,

kreds 122

Ole Graversen, kreds 122

Per Steen Mogensen,

kreds 122

Ebba Kyed, kreds 121

Bent Lindhardt Kristensen, kreds 121

Jette Aagaard, kreds 121

Poul Christiansen,

kreds 124

Torben Rathe, kreds 121

Per Wallentin, kreds 121

Jonna Jensen, kreds 121

Flemming Sørensen,

kreds 122

Ole Vestenaa Pedersen,

kreds 121

Søren Thing, kreds 121

Knud Elkjær Jensen,

kreds 121