Stadig støj fra bagsmækken

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har siddet som delegeret i to perioder, og jeg har lyst til at gøre endnu mere ved det stykke arbejde, som jeg er begyndt på. I de sidste fire år har vi arbejdet intenst på at forbedre pensionisternes forhold. Vi har fået mere og mere ørenlyd i hovedstyrelsen, men der mangler stadig meget. Jeg skrev for fire år siden, at vi som kongresdelegerede måtte tænke i nye baner og hjælpe hovedstyrelsen til at nytænke. Den nye konstruktion med et årsmøde med deltagere fra alle amter er et resultat af dette. I dette forum skal der tænkes og handles.

Der er ikke sket noget som helst med vore pensioner i de forløbne år. Vi må stadig arbejde hårdt på at synliggøre, at pensionen udhules mere og mere. De specielle løndele vokser og vokser, og vi får stadig kun beregnet pensionen af den generelle del. Kongressen har gang på gang vedtaget, at vi skal have et løft, men kravet er aldrig kommet i forreste række, når der forhandles. Foreningen skal fastholdes i de kongresbeslutninger, som er vedtaget. Det er ikke nok med fine ord, pensionsforholdene skal være anstændige for alle. Ordet ligeværdighed mellem fraktionerne må stå lysende klart.

Jeg mener stadig, at der skal råbes op fra bagsmækken, så brug din stemme ved kongresvalget.

Kandidat

Neel Eriksen

Lyngby

Kreds 19

1. suppleant

Birthe Marie

Iversen

Dragør

Kreds 13

2. suppleant

Kai Andreas Thaisen

Horsens

Kreds 114

Stillere

Kirsten Kjersgaard Eskildsen, kreds 22

Karl Brøcher, kreds 171

Inge Rasmussen, kreds 19

Sigfred Sørensen, kreds 19

Bodil Moltved, kreds 19

Carl Johan Pedersen,

kreds 19

Lise Ernst Bak, kreds 19

Jens Nielsen, kreds 86 A

Bent Emgren, kreds 91

Bent Mogensen, kreds 91

Hans-Henrik Weiergang,

kreds 22

Hans Christian Hjelm Moltved, kreds 22

Inger Dall, kreds 20

Else Ernstsen, kreds 114

Hugo Eeg, kreds 114

Frede Liboriussen, kreds 116

Mogens Nielung, kreds 18 A

Solveig Pedersen, kreds 13

Bruno Pedersen, kreds 13