PPR skal i kongressen

Skoleledere med flere

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pædagogiske Psykologers Forening har hidtil besat den ene af de ti pladser i Danmarks Lærerforenings kongres for fraktion 3, der omfatter ledere i folkeskolen. Dette har været aftalt med Lederfor­eningen, hvor vi har haft et fortrinligt samarbejde med formand og kongresdelegerede. Også denne gang har vi aftalt fælles opstilling, men da der er kommet flere kandidater end ti, skal der holdes valg.

Kongressen vil i de to næste år blandt andet skulle beskæftige sig med såvel arbejdstidsaftale for lærere og konsulenter som den kommende nye overenskomst fra 1. april 2005. Lederområdet skal medtænkes tydeligt i den nye overenskomst for de kommende års løn- og ansættelsesvilkår.

Herudover vil der være mulighed for at være med til at præge drøftelser og beslutninger, der vedrører den faglige udvikling af folkeskolen. I særdeleshed vil der kunne blive debat om Pædagogisk Psykologisk Rådgivnings (PPR) og specialundervisningens opgaver og rolle i den fremtidige udvikling af folkeskolen.

Jeg skal derfor opfordre alle PPRs ledere, souschefer, afdelingsledere og konsulenter i fraktion 3 til at afgive alle ti stemmer på Pædagogiske Psykologers kandidat for at sikre PPRs fortsatte røst i kongressen.

Kandidat

Bjarne Nielsen

Skibby

Kreds 37

1. suppleant

Ole Bang-Larsen

Silkeborg

Kreds 117

2. suppleant

Else Marie Nørgaard

Hinnerup

Kreds 137

Stillere

Jørgen Østergaard Pedersen, kreds 15

Michael Borremose,

kreds 15

Birthe Bolwig, kreds 20

Hanne Lindau, kreds 22

Henning Strand, kreds 23

Elsebeth Gerhardt,

kreds 31 B

Bjarne Pedersen, kreds 42

Leif Pedersen, kreds 45

Sonja Christensen, kreds 54

Elise Nielsen, kreds 55

Birgitte Madsen, kreds 82

Aage Thomsen, kreds 84

Preben Siggaard, kreds 121

Teddy Pedersen, kreds 122

Erik Damborg, kreds 132

Keld Kjøge, kreds 136

Poul Houlind, kreds 137

Gunnar Hovgesen, kreds 141

Sven Thomsen, kreds 153

Kirsten Ahlgren, kreds 154